Mogelijkheden

Permanente make-up behandelingen: Wenkbrauwen

wenkbrauw

Hairstroke
Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Hiermee vullen we de bestaande wenkbrauw op. Maar ook als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Shadow
Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

 

Permanente make-up behandelingen: Eyeliner

Eyeliner06

Natural
Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect waardoor de wimperaanzet voller lijkt.

Design eyeliner
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. De eyeliner kan in diverse kleuren worden aangebracht en is natuurlijk passend bij uw ogen en gelaat.

 

Permanente make-up behandelingen: Lipcontouren

3

Lipliner
Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogendĀ  resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Deel deze pagina: Share on FacebookTweet about this on Twitter